Φωτιά Κερατέα - Φωτιά στην Κερατέα: Αγνοείται γυναίκα, ζημιές σε σπίτια ... - Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας (16/8) συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, με τις φλόγες μάλιστα να βρίσκονται στα πρώτα σπίτια.

Φωτιά Κερατέα - Φωτιά στην Κερατέα: Αγνοείται γυναίκα, ζημιές σε σπίτια ... - Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας (16/8) συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, με τις φλόγες μάλιστα να βρίσκονται στα πρώτα σπίτια.. Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021 11:17. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Βελτιωμένη είναι η εικόνα από τη φωτιά στην κερατέα. Αγωνία για τα βίλια, με τη φωτιά να πλησιάζει και τους πυροσβέστες να δίνουν ολονύχτια μάχη, την ώρα που η πυρκαγιά στην κερατέα έχει κάψει σπίτια. Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι.

Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα.η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της. Πέμπτη, 27 μαϊος 2021 11:23. Σε τρία μέτωπα η φωτιά. Φωτιά ξέσπασε το πρωί της πέμπτης στην κερατέα, στην περιοχή ρουμουντί με την πυροσβεστική να προχωρεί σε εκκένωση κατοικιών για προληπτικούς λόγους.

Φωτιά στην Κερατέα: Πάλι κοντά σε σπίτια οι φλόγες ...
Φωτιά στην Κερατέα: Πάλι κοντά σε σπίτια οι φλόγες ... from www.newsit.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη επιχειρεί. Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία. 16.08.21 , 15:21 φωτιά κερατέα: Αγωνία για τα βίλια, με τη φωτιά να πλησιάζει και τους πυροσβέστες να δίνουν ολονύχτια μάχη, την ώρα που η πυρκαγιά στην κερατέα έχει κάψει σπίτια. Βελτιωμένη μοιάζει το απόγευμα της δευτέρας η κατάσταση με την φωτιά στο μέτωπο της κερατέας, η οποία πριν από λίγη ώρα έμοιαζε ανεξέλεγκτη, ωστόσο σε. Πέμπτη, 27 μαϊος 2021 11:23. Η τροχαία από την πλευρά της προχώρησε σε διακοπή κυκλοφορίας προκειμένου να γίνεται ευκολότερα η κίνηση των οχημάτων της πυροσβεστικής για την. Φωτιά ξέσπασε το πρωί της πέμπτης στην κερατέα, στην περιοχή ρουμουντί με την πυροσβεστική να προχωρεί σε εκκένωση κατοικιών για προληπτικούς λόγους.

Βελτιωμένη μοιάζει το απόγευμα της δευτέρας η κατάσταση με την φωτιά στο μέτωπο της κερατέας, η οποία πριν από λίγη ώρα έμοιαζε ανεξέλεγκτη, ωστόσο σε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη επιχειρεί. Συνεχίζεται η μάχη σε δυο μέτωπα στην αττική, με κυρίαρχη την μεγάλη φωτιά στην κερατέα αλλά και με την φωτιά στα βίλλια. Σε τρία μέτωπα η φωτιά. Βελτιωμένη είναι η εικόνα από τη φωτιά στην κερατέα. Αγωνία για τα βίλια, με τη φωτιά να πλησιάζει και τους πυροσβέστες να δίνουν ολονύχτια μάχη, την ώρα που η πυρκαγιά στην κερατέα έχει κάψει σπίτια. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021 11:17. Φωτιά ξέσπασε το πρωί της πέμπτης στην κερατέα, στην περιοχή ρουμουντί με την πυροσβεστική να προχωρεί σε εκκένωση κατοικιών για προληπτικούς λόγους. Η φωτιά είναι μεγάλη και πέρασε μέσα από τον οικισμό. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία. Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες έτσι ώστε η φωτιά να μην.

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα.η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της. Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην κερατέα: Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας (16/8) συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, με τις φλόγες μάλιστα να βρίσκονται στα πρώτα σπίτια.

Φωτιά στην Κερατέα: Οριοθετήθηκε το μέτωπο - Εκκενώθηκαν ...
Φωτιά στην Κερατέα: Οριοθετήθηκε το μέτωπο - Εκκενώθηκαν ... from nb.bbend.net
Ανεξέλεγκτο μαίνεται το πύρινο μέτωπο στην κερατέα. Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι. Εσείς φταίτε, αποχωρήσατε για λόγους εσωτερικής πολιτικής Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού. Με ακόμη μία φωτιά ήρθαν αντιμέτωποι οι δυνάμεις της. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη επιχειρεί. Μεγάλη πυροσβεστική επιχείρηση βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη στην κερατέα καθώς φωτιά ξέσπασε στην περιοχή μαρκάτι, ενώ οι κάτοικοι κλήθηκαν να την εκκενώσουν. Συνεχίζεται η μάχη σε δυο μέτωπα στην αττική, με κυρίαρχη την μεγάλη φωτιά στην κερατέα αλλά και με την φωτιά στα βίλλια.

Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας (16/8) συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, με τις φλόγες μάλιστα να βρίσκονται στα πρώτα σπίτια.

Σε τρία μέτωπα η φωτιά. Εσείς φταίτε, αποχωρήσατε για λόγους εσωτερικής πολιτικής Συνεχίζεται η μάχη σε δυο μέτωπα στην αττική, με κυρίαρχη την μεγάλη φωτιά στην κερατέα αλλά και με την φωτιά στα βίλλια. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη επιχειρεί. Η φωτιά είναι μεγάλη και πέρασε μέσα από τον οικισμό. 16.08.21 , 15:21 φωτιά κερατέα: Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα.η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία. Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες έτσι ώστε η φωτιά να μην. Το σπίτι άλλα αυτό δεν είναι δυνατό γιατί έχει πιάσει φωτιά. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην κερατέα: Πέμπτη, 27 μαϊος 2021 11:23.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύονται συνεχώς, καθώς γίνεται μεγάλη προσπάθεια να κρατηθούν οι φλόγες πριν επεκταθούν στον εθνικό δρυμό του σουνίου, οπότε. 16.08.21 , 15:21 φωτιά κερατέα: Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο.

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Κερατέα - Εκκενώνεται η Ανάβυσσος
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Κερατέα - Εκκενώνεται η Ανάβυσσος from economico.gr
Η φωτιά είναι μεγάλη και πέρασε μέσα από τον οικισμό. Η τροχαία από την πλευρά της προχώρησε σε διακοπή κυκλοφορίας προκειμένου να γίνεται ευκολότερα η κίνηση των οχημάτων της πυροσβεστικής για την. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Βελτιωμένη μοιάζει το απόγευμα της δευτέρας η κατάσταση με την φωτιά στο μέτωπο της κερατέας, η οποία πριν από λίγη ώρα έμοιαζε ανεξέλεγκτη, ωστόσο σε. Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας (16/8) συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, με τις φλόγες μάλιστα να βρίσκονται στα πρώτα σπίτια. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην κερατέα: Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη επιχειρεί. Εσείς φταίτε, αποχωρήσατε για λόγους εσωτερικής πολιτικής

Μεγάλη πυροσβεστική επιχείρηση βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη στην κερατέα καθώς φωτιά ξέσπασε στην περιοχή μαρκάτι, ενώ οι κάτοικοι κλήθηκαν να την εκκενώσουν.

Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία. Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη επιχειρεί. Σε τρία μέτωπα η φωτιά. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύονται συνεχώς, καθώς γίνεται μεγάλη προσπάθεια να κρατηθούν οι φλόγες πριν επεκταθούν στον εθνικό δρυμό του σουνίου, οπότε. Ανεξέλεγκτο μαίνεται το πύρινο μέτωπο στην κερατέα. Βελτιωμένη μοιάζει το απόγευμα της δευτέρας η κατάσταση με την φωτιά στο μέτωπο της κερατέας, η οποία πριν από λίγη ώρα έμοιαζε ανεξέλεγκτη, ωστόσο σε. Αγωνία για τα βίλια, με τη φωτιά να πλησιάζει και τους πυροσβέστες να δίνουν ολονύχτια μάχη, την ώρα που η πυρκαγιά στην κερατέα έχει κάψει σπίτια. Πέμπτη, 27 μαϊος 2021 11:23. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Βελτιωμένη είναι η εικόνα από τη φωτιά στην κερατέα.